Our night: MGP 2012 final in Oslo

Ready for MGP party

Last night was the happiest night of our lives. Or not. But still pretty close, as Tooji secured himself a ticket to Baku. Yay, we’re so happy to present Europe with these fabulous fireworks of hips that certainly don’t lie and a song that puts all other babies in a corner. And we’re happy you never get to hear our racist sexist story – that one is best kept within these borders.

In addition to that, how was our night? We rocked Spektrum, hooked up with our fav men and threatened Per to let us into the afterparty even though he didn’t want fans and press anywhere near his precious babies in desperate need of attention. Let’s have a look:

We got to hang out with our fav bloggers: The Schlagerboys, cheering for Reidun. Yay!
Of course Tooji was our hero. Isn’t he always?
Reidun was as fab as ever. A bit worried about that spark going up her skirt, though.
Too bad Nora Foss Al-Jabri’s song turned out a bit boring in a very end-of-that-neverending-Disney-movie kind of way. Because she has a fantastic voice. We doubt this is the last we’ll hear of her, though. After all she gets a lucky share of the fab A1 manager Christian Dyresen’s magic in the future.
We also had to take some serious care of ourselves during the show. Like going to the bathroom during Malin’s performance instead of going to sleep…
…and leaving Lise Karlsnes out in the blue…
…and exchanging Plumbo for some proper cleaning service.
We decided not to bring this fellow to the afterparty. He probably did something bad to end up like this.
By advice from a certain someone we worked hard not to be attacked by this thing. After all she might have tried to share our success.
So good to finally run into a long lost friend. We love you always, Ovi.
Finally! Most annoying songwriter Thomas G:Son, run into his hair guru, Astrid, at Hard Rock Cafe like he always dreamed of. Sorry to inform him he still needs to work a little to get hair as fabulous as her, but she was of course kind enough to share some secret tricks.

2 comments

 1. Takk og lov iallefall, det kunne blitt virkelig blitt en kjip søndag å vokne opp til for alle oss, hvis det skulle gått slik det kunne ha gått. Nå har vi iallefall sikra oss 12 poeng fra Hellas, Tyrkia, Kypros og Israel. De får orgasme av slike rytmer som Tooji har.

  Foruten at jeg mente det var en fortjent vinner, så var det litt merkelig å høre på tv første runde. Det virket som om alle sang dårligere. Mulig det er Spektrum sin akustikk, som ikke er kjent for å være i verdenstoppen som har skylden. Reidun, spesielt, synes kjolen var enda kjedeligere nå enn forrige gang. Hehe. Surrealistisk å være en motekritiker. 2040`en var uuuuuuutmerket dog. Dama er hot som fy. Men hun sang faktisk bedre, synes jeg, i delfinalen når formen var litt rusten.

  Malin, var desverre ikke noe bedre enn forrige gang. Julia danset like merkelig som forrige gang. Mulig alderen min tynger slik at jeg ikke helt forstår disse bevegelsene. Plumbo….takk og lov. Bobby Bare var en tone unna å få et slag. Veldig spesielt å se på. Nora bør kanskje ta et kurs i hvordan skjule skuffelse og tape med et smil. Så godt at frøkna hadde temp, da hun ikke fikk førsteplassene i sms-stemmegivningen. Karlsnes, proff som alltid. Likte showet og låta. Så om jeg skulle ha forandret super4finalen ville Karlsnes byttet plass med Plumbo. Fredvang, kjedelig. Aldri helt forstått Sørvågs suksess.

  Min “ideal rangering” av de fire;
  1. Tooji
  2. Bobby Bare
  3. Nora
  4. Plumbo.

  Latexjenta Nymoen hadde iallefall saftig klineteknikk. Og jeg ser at damene har kladda på Jærens store latinske sønn. Ovi. Glemmer ikke bidraget fra Romania 2 år tilbake nei :D, av åpenbare grunner….kremt.

  Og, hva slags “trusler” brukte dere ovenfor Per S for å komme dere bakpå? Ikke fysisk vel? Lille mannen. Applaus skal han ha dog. Godt show av NRK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.