It's our kind of funk!

Finally Lithuania defines their eastbound position in the ESC. It’s the Eastern European kind of funk, baby!

Lithuania have really delievered some horrible power ballads and Eurotrash pop since they started participating in 1994, but they did also give us fun stuff like “We are the winners” and “Happy You“, so we never gave up hoping for better days yet to come.

And boy, did the better day come. If you don’t love five hunky men in tight, checkered pants doing their partydance, you are just not made for Eurovision. This is all we need in Telenor Arena: Someone to dance with, sing along with and drool over at the same time. It’s catchy, funny and crazy. Playing the kazoo and bright colored instruments while claiming to like it rough is an excellent idea.

So be it that they are not really in sync with their moves or singing. They change from pants to disco hotpants for Christ’s sake! This is the Chippendales and the Village People of Eastern Europe. And it is the Eastern European kind of funk. Yay! Why didn’t anyone teach us that before?

3 comments

  1. Så hyggelig at noen har laget en såkalt blogg om Den Europeiske Sangfestivalen. Jeg oppdaget den ved en ren tilfeldighet, da jeg søkte etter "Good Evening, my name is Cox". Det var nemlig et hørespill som gikk på radio for mange år siden.På norsk het det "God aften, mitt navn er Cox". Det var så fasinerende og veldig spennende, så jeg hadde et lite håb om at det kanskje kunne finnes en bok på engelsk om denne helten. Jeg leser nemlig udmerket engelsk, og snakker sproget bra også, om jeg selv må si. Det er selvfølgelig lenge siden jeg tok min middelskoleeksamen, men på reiser med min mann har jeg alltid prøvd så godt jeg har kunnet å holde sproget ved like. Ja, det blev jo bare middelskole på meg, min far mente det fikk holde for en pike. Mine brødre fikk både artium og sine embedseksamener. Ja, slik var nu tiden. Men denne bloggen, småpiker, den er alldeles udmerket. Efter at jeg blev alene, har jeg sett alle program om Sangfestivalen, og alle finalene. Nu skal jeg min sann følge med på bloggen, så jeg kan være skikkelig kunnskapsrik når den store finalen går av stabelen på norsk jord. Ja, nu er det jo slik at jeg bor like i nabolaget, så kanskje får jeg et autentisk glimt av nogen av berømthetene også! Uff, nå har visst tastaturet løpt helt av med meg, slik er det når man sitter meget alene og har få å dele sine tanker med. (Jeg føler meg dog ganske priviligert, siden jeg har en kjekk sønn, som har vært så vennlig å lære meg å håndtere en datamaskin). Takk igjen, småpiker, for bloggen. På finalekvelden skal jeg sannelig skjenke meg at glass med god sherry!Hilsen fru B.

  2. Så hyggelig, fru B! Vi er riktig så glade i hørespill selv. Vår favoritt er I trifydenes dager og Tordivelen flyr i skumringen. Så bra at du følger med på Grand Prix og på bloggen vår. Kom gjerne med dine meninger om innslagene.Vi får være glade for at tidene har forandret seg, ja. Jenter er jo gjerne de beste på skolen.Vi gleder oss til å høre mer fra deg. God sherry, cherie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.